“- ASA NU SE MAI POATE! Mi-a ajuns! Pana aici!” – Exercitiu

Schimbare - transformare- cotitura in viata

❌⚠️– ASA NU SE MAI POATE! Mi-a ajuns! Pana aici!”

Perioada asta (apx. 2 saptamani) e una speciala, cu o incarcatura puternica, atat pe plus, cat si pe minus.

Poate ai avut si tu situatii in care ai ajuns la limita cu unele lucruri si ai spus:

⚠️ “- ASA NU SE MAI POATE! Mi-a ajuns! Pana aici!”

Daca raspunsul tau este DA, ti-ai atins limitele si folosit toata rabdarea pe care o aveai ca sa rezisti, e cu atat mai important sa iti reamintesti : cu ajutorul “minusurilor” reusim sa construim niste “super-plusuri”, daca stim CUM si daca FACEM ceva.

Iti scriu dupa a treia sedinta de terapie, la rand. Dupa ce am finalizat a doua sedinta de terapie de azi si urma sa intru in a treia, in timp ce imi faceam un ceai, mi-a venit mesajul ca ar fi benefic sa iti ofer si tie un EXERCITIU pe care sa il faci azi preferabil, max. maine, ca sa beneficiezi de energia si ajutorul energetic / astral pe care il primim.

De ce sa il faci?

Pentru ca avem mai multa forta decat de obicei in perioada asta sa punem bazele unor proiecte pentru o viata, durabile si sanatoase, in toate domeniile vietii noastre.

Pentru ca azi (cu o marja de ajutor, dupa cum spuneam) dam startul unei perioade de constructie, unei resetari masive si cu impact pe termen lung.

Pentru ca vrei sa schimbi acele situatii din viata ta in care ai ajuns la fundul sacului, pe marginea prapastiei, iar pentru asta ai nevoie si de ghidare, de niste pasi.

Concret, care sunt pasii? Ce trebuie sa faci ca sa pui bazele schimbarii dorite?

  1. Stai cu ochii inchisi 30 secunde si seteaza-ti intentia sa primesti claritate deplina, pentru binele tau cel mai inalt. (Bonus de claritateDaca stii punctele cardinale in casa ta, stai cu spatele la S cand ceri claritate, pana pe 4 mai 2022).

2. Identifica situatiile de timpul “nu mai pot” / “asa nu mai merge” / “mi-a ajuns”. Uita-te mai ales la cele aparute in ultimele 2 saptamani, acele situatii in care poate si tu ai spus: “ – Gata, ori la bal, ori la spital, eu asa nu mai pot si nu mai vreau!“. Sunt convinsa ca au fost – stiu de la cei cu care am discutat, dar si din ce am trait eu. Fiecare a avut cate un “semnal de alarma” tras, cel putin. Aceste situatii iti arata zonele in care e necesar (a se citi “obligatoriu”, daca vrei sa mergi in directia buna pentru tine) sa faci schimbari. Nu maine, nu alta data – azi.

3. Ce vreau sa pun in loc? Pentru fiecare dintre situatiile observate, gandeste-te cum ar arata viata ta, daca lucrurile ar fi imbunatatite, asa cum iti doresti.

4. Ce pot face eu acum concret? (cel mai mic pas, oricare ar fi el). Poate fi necesar sa dai un telefon, sa faci un plan de actiune, sa citesti ceva, sa te inscrii la un curs, sa vorbesti cu un specialist, orice.

5. Pana pe 14 aprilie (2022) inclusiv, fa ceva concret, orice, cat de mic, ca sa transmiti in Univers (si creierului tau) intentia si angajamentul tau fata de schimbare.

Eu am constientizat, spre exemplu, ca mai multe probleme ale mele de sanatate erau datorate unor intolerante alimentare si deficit de vitamine.

Ajunsesem la un nivel crunt de oboseala si lipsa de energie, chiar si atunci cand (teoretic ) dormeam. Stiam de cel putin 2 ani ca e OBLIGATORIU sa imi schimb alimentatia si sa fac mai multa miscare, am functionat pe “lasa ca merge si asa, nu e atat de grav, am alte prioritati acum “. Am atins un punct in care ma simteam epuizata si toate celelate proritati ale mele erau indeplinite cu greutate sau deloc, pentru ca nu ma puteam aduna. Da, m-au ajutat enorm toate tehnicile energetice pe care le practic – asa m-am sustinut in ultimii ani la un nivel de munca de care nu credeam ca sunt capabila, dar e nevoie si de actiune in plan fizic, concret – in cazul meu alimentatia modificata, in special, si vitaminele. (Pct. 2 de mai sus)

=> La modul ideal, sunt sanatoasa si am o viata echilibrata, cu destula energie incat sa fac tot ce imi doresc si e important pentru mine. (Pct. 3 de mai sus)

=> Ce pot face eu concret? Incep sa mananc fara alimentele la care sunt intoleranta, min. 3 luni, cat sa imi fac curat in organism. Iau vitamine. Fac un minimum de miscare zilnic. (Pct. 4 de mai sus)

=> Am inceput deja sa exclud alimente, sa iau vitamine si sa fac miscare, plus mai multa odihna (aici a fost un alt punct de “asa nu se mai poate” – acum doua weekenduri am avut primul weekend in care nu am lucrat absolut deloc, in 5 ani.) (Pct. 5 de mai sus)

Iti recomand sa faci acest exercitiu acum, pentru ca ai un bonus astral / energetic substantial.

Totusi, e ideal sa il faci periodic.

Nu astepta sa ajungi in punctele de minimum, de “asa nu se mai poate, nu mai rezist” – fie ca vorbim de sanatate, munca, relatii, visurile tale. De ORICE e important pentru tine si vrei sa fie ok pe termen lung.

Fa mereu pasi mici, ca sa nu te simti coplesit de schimbarile care vin peste tine, fara sa le chemi, fara sa fii pregatit.

Fa mereu TU ceva, oricat de mic, ca sa iti setezi tu calea, si sa nu o lasi sa fie “cum vrea soarta”.

Ceea ce facem (sau nu…) azi, aici, acum, ne stabileste viitorul!

Da-mi de veste cum a fost exercitiul pentru tine si ce ai constientizat. Te ajuta?

Ganduri bune, imbratisari cu drag,

Cristina

Written By
More from cristina.maria

Leave a Reply