Ce au in comun cei care aduc MINUNI si VINDECARE in viata lor?

minuni-vindecare-traume-terapie-schimbare-obiective

🥳👏 “ – Deci mi-a revenit licenta, ceea ce toti credeau ca e IMPOSIBIL! Am o colega care de aproximativ un an se chinuie sa o obtina.


Voiam sa stii ca eu cred sigur ca e de la ce am lucrat cu tine si ca ma tin de treaba.


Saptamana trecuta eram trista ca am pierdut-o si dupa weekend cand am lucrat noi, pac…. luni licenta!”

___
Pe cat de provocator si nebun a fost anul trecut pentru mine, pe atat mai spectaculoase si rapide au fost rezultatele clientilor mei 😍.


Acum mai putin de o ora, o clienta draga imi scrie sa imi impartaseasca REZULTATUL SURPRINZATOR al sedintei din weekend-ul acesta (azi e marti), completat de meditatie si exercitiile pe care i le-am dat sa le faca (si le-a facut, asa cum face de obicei – e un exemplu si merita felicitata! 👏👏).

Si din fericire, nu este singurul rezultat spectaculos de care aud de la clientii mei, peste toate asteptarile 😍.


🌞 Stii ce au in comun cei care aduc MINUNI si VINDECARE in viata lor?


Sunt deschisi la tehnicile puternice (energetice, de introspectie etc.) cu care lucram in cadrul sedintelor si au incredere ca vom gasi o cale care sa ii aduca unde vor sa ajunga.

● Ca sa aduca RAIUL in vietile lor, in orice domeniu, isi asuma si faptul ca de multe ori e nevoie sa trecem printr-un IAD de traume, dureri ascunse, emotii greu de dus.
Iar eu nu sunt mereu vreun terapeut / ghid delicat sau dragut, ci insist sa sapam atat cat “duce” clientul, iar limita e mereu extinsa, pentru ca stiu ca nu se poata fara.

Am in schimb dedicarea, implicarea si capacitatea de a sustine persoana care lucreaza cu mine si de a ii arata in fiecare clipa ca POATE, ca are resursele si poate obtine tot ce isi doreste si ii e benefic.

● Isi asuma ca e un PROCES si continua sa se tina de treaba chiar daca nu vad imediat rezultate in tot ce isi propun (pentru ca de multe ori am vazut minuni dupa 2-3 sedinte, alte ori nu e suficient, oricat de puternice sunt tehnicile pe care le folosesc si energia din proces…).

Isi fac si ei PARTEA LOR de munca, pentru ca niciun terapeut / ghid etc. nu poate face pe termen lung lucruri pentru tine care sa se mentina, daca tu nu te schimbi, nu iti adaptezi energia la noua frecventa pe care ti-o doresti.

(*Lucrez si in situatii de criza / urgenta in care sustin eu energetic o perioada clientul chiar zilnic daca e nevoie, dar asta e doar ceva ce functioneaza pe termen limitat, ca sa iti dea “ragazul” sa te aduni si sa iti continui demersurile.)

Cei care au lucrat cu mine stiu ca primesc sedinta detaliata cu teme si exercitii, de fiecare data cand lucram, si ca avansam mult mai rapid DACA isi fac si ei temele.


NU RENUNTA atunci cand doare, atunci cand par sa mearga inapoi, pentru ca ies vechi traume si teste “de sub pres”, care de multe ori nici nu sunt ale lor (e o poveste lunga si aici).


PERSEVEREAZA si iti aduc aminte ca IADUL de dinainte nu e locul in care vor sa isi petreaca viata.

Ca mai bine DOARE ACUM, constient, si apoi vine vindecarea, decat sa traiasca cu o DURERE PERMANENTA toata viata lor…
___

Una dintre rezolutiile acestui an pentru mine este sa fac o selectie mult mai drastica a clientilor cu care voi lucra.

Voi pastra doar o parte dintre clienti, voi accepta doar putini clienti noi, dar care sa fie implicati 100% in procesul pe care il parcugem.

De ce? Pentru ca stiu ce rezultate am obtinut cu clientii meu si ce putem obtine, stiu cati ani de durere se pot scuti, cate resurse aruncate pe fereasta.

Dar pentru toate astea, e nevoie ca si persoana din fata mea sa isi asume implicarea si responsabilitatea, cu tot ce presupune asta.

Asta vreau sa vad in viata mea din ce in ce mai mult – rezultatele spectaculoase, care de multe ori ma fac sa imi dea lacrimile, ale unor oameni minunati care si-au asumat si nu au renuntat la primul hop. Oameni care au venit cu frici si dureri si au ajuns sa infloreasca, sa isi faca viata asa cum si-o doreau.

Tu cat din procesul de vindecare iti asumi? Cat te implici, din toate punctele de vedere?

Daca doresti sa lucram impreuna si iti asumi acest proces, astept mesajul tau ( contact@cristinamariacojocariu.ro ) cu drag, ca sa decidem daca mergem mai departe in aceasta colaborare.

Cu drag,

Cristina

Written By
More from cristina.maria
Viata – cadou ce ti-l impachetezi in ambalaj de Rai sau Iad
Fiecare dintre noi crede ceva despre viata asta – ca e singura,...
Read More

Leave a Reply