Conexiunea cu Ingerii nostri pazitori

😇🌈 CONEXIUNEA CU INGERII NOSTRI PAZITORI – pentru ca nimic nu e intamplator…
 
Atunci cand noi toti trecem prin perioade provocatoare, SOLUTIILE nu ezita sa apara, in cele mai surprinzatoare moduri, daca ALEGEM sa le vedem – asta e una dintre convingerile mele.

inger-pazitor-conectare-ajutor-divin
 
Lucrul meu constient cu ingerii/ arhanghelii a inceput acum 4 ani, asa cum prietenii mei stiu, clientii de la coaching, dar am si strecurat in anumite postari, materiale.
 
In acesti ani, am primit numeroase raspunsuri, informatii care m-am ajutat atat pe mine, dar au si sustinut alte persoane.
 
Mereu am simtit si gandit ca sunt CALAUZITA si protejata, chiar si atunci cand poate nu stiam ce fac sau nu ”meritam” neaparat (probabil ca nu intamplator m-am nascut si in ziua de Paste, care are o incarcatura aparte).
 
Exemplele traite sunt multiple, mai mari sau mai mici.
 
🌟 Cea de-a doua carte pe care am scris-o – ”Iubire DE-conditionata si alte povesti cu 💓 si tâlc” e unul dintre ele.
 
Sincronicitatile au fost mai mult decat clare – atat in cazul meu, cat si in cazul familiei, prietenilor care au inceput sa ceara si ei ajutorul ingerilor, dar si al clientilor care au inceput sa faca si ei asta.
 
🌟 Am avut rezultate peste toate asteptarile in sedinte de coaching spiritual / terapie, in timp foarte scurt (2-4 sedinte max.), de care clientii se mirau, dupa ce facusera terapii uneori si 2-3 ani inainte, fara sa poata rezolva.
 
Cand ma intrebau / ma intrebam cum fac, imi dadeam seama ca nu am un raspuns neaparat rational.
 
Da, fac permanent cursuri de specializare. Da, invat mereu si ma dedic omului din fata mea, cu interesul sincer si clar ca el sa isi gaseasca cea mai buna cale pentru EL .
 
Dar raspunsul nu era unul pur rational.
 
💓 Ce faceam poate ATIPIC? Pur si simplu rugam ingerasii la inceputul sedintelor sa vina raspunsul cel mai potrivit, solutia cea mai potrivita pentru omul respectiv, intr-un mod armonios si care sa poata sa fie integrat cu usurinta de acesta.
 
Si de aici, am vazut multe minuni. Eu spun adesea ca eu nu fac lucruri, ci SE fac prin mine (dar faptul ca eu am obligatia permanenta sa tin canalul de comunicare deschis, poate uneori sa ”clarific” sensul informatiilor ce vin, e o alta poveste si acolo implica efortul meu permanent si constient).
___
 
🌈 De ce iti povestesc toate astea?
 
Anul trecut (2020) am participat la un curs fain despre ingerii personali din Kabbalah.
 
Cursul m-a ajutat sa imi reamintesc si reasez lucruri (mai trecusem prin cele legate de ingeri acum 3 ani apx.), iar dupa finalul cursului eram curioasa CUM se calculeaza ingerii personali ai fiecarei persoane, pe care ni-i calculase deja fiecareia persoana care sustinea cursul.
 
Si cum nimic nu e intamplator….Dupa ce le-am urat ”Bun venit” alor mei ingeri in casa si cumva in zona mea mai constienta (ca ei erau mereu acolo, eu doar nu stiam clar 😉), m-am gandit la faptul ca mi-ar placea SA POT SI EU SUSTINE alti oameni prin:
 
➔ a le spune care sunt ingerii lor personali,
➔ a le impartasi cum procedez eu atunci cand ii rog sa ma ajute (e extrem de simplu si eficient, DAR sunt si cateva puncte cheie pe care eu le vad OBLIGATORII pentru a nu destabiliza lucruri, pentru a nu ne conecta la alte forme de energie, care sa nu fie din lumina si iubire).
 
💡Cautand in stanga si in dreapta, punand cap la cap informatii, ingerasii mi-au ”livrat” rapid si modul de calcul, verificat pe mine si inca o prietena (coreland informatiile cu ceea ce primisem deja si erau validat ca metoda).
( PS – ca tot unul dintre cei trei ingerasi personali ai mei imi da abilitati de a lucra in serviciile secrete, pastrat si descoperit secrete, iar eu mereu m-am simtit un cautator permanent 😁😍).
 
Mergand la dus – locul meu de inspiratie, ideea era insistenta.
 
💓 Cum ar fi sa fac si eu asta pentru oamenii care isi doresc si au nevoie?
 
💓 Cum ar fi sa pun in folosul oamenilor informatiile, daca tot le-am primit la putina vreme dupa ce le-am cerut, clar neintamplator, si e perioada asa cum e?
___
 
Asadar, ca tot ii sarbatorim azi pe Arh. Mihail si Gavril (care sunt tare aproape de sufletul meu), am decis ca voi incepe si voi continua, cel putin pt o perioada (noiembrie & decembrie), sa calculez pentru cine isi doreste si are nevoie.
 
💎CE PRIMESTI, mai exact?
Vei primi o analiza detaliata in format electronic – un Ebook personalizat de 22-30 pagini apx., care include:
 
Numele ingerilor tai personali, cu care te poti conecta mai indeaproape,
 
Caracteristicile fiecarui inger personal – cum te ajuta, ce potential ai si e ideal sa il folosesti, cu ce e necesar sa ai mai multa atentie, ziua din saptamana si ora in care poti cere ceva cu efect amplificat,
Piatra specifica fiecarui inger al tau, care te ajuta si mai mult cu conexiunea, cu caracteristicile ei detaliate (si cateva recomandari suplimentare de cristale)
Cate o rugaciune – cerere specifica pentru fiecare ingeras
✨ Cateva intrebari de coaching pe care ti le-am pregatit ca sa aplici si PRACTIC informatiile in viata ta
BONUS, modul si algoritmul pe care il folosesc eu cand cer lucruri (repet, exista niste puncte sensibile pe care e bine sa le stim si punem in practica, ca sa nu incalcam liberul arbitru al altora, ca sa nu ne “incarcam” factura karmica si ca sa nu ajungem apoi sa ne plangem ca ni s-a indeplinit dorinta).
Cateva mesaje de la persoane care au primit analiza personalizata:
terapie-cu-ingeri-ingeri - personali terapie-cu-ingeri-ingeri - personali
testimonial-analiza-ingeri-personali
___

Investitia ta financiara pentru analiza personalizata a ingerilor tai personali este de 120 lei (am considerat o suma minima rezonabila ca schimbul de energie sa fie echitabil si persoana ce primeste analiza sa nu ramana karmic “descoperita”, in schimbul informatiilor si a timpului alocat – in unele cazuri 2.5 – 3 h lucru/ analiza).

Analiza completa o vei primi pe email.
___
 
📨 Daca te intereseaza calculul pentru tine sau cineva drag, scrie-mi un mesaj la contact@cristinamariacojocariu.ro, cu data si ora nasterii si eu revin cu toate detaliile.
 
Termen de calcul – 5 zile – 30 zile lucratoare (in functie de cat de aglomerata este perioada)
 
Zile cu drag si lumina in suflet sa avem,
 
C
___
 
PS: Uneori, spre binele nostru, ingerii NU ne implinesc orice dorinta, asa ca NU e indicat sa ii chemam in scopuri egoiste, razbunatoare, incalcand liberul arbitru al altora etc.
 
PS2: Nu lucrez cu persoane care sunt diagnosticate cu probleme psihice. Daca doresti acest calcul si modul de lucru cu ingerii, iti vei asuma pe proprie raspundere ca nu esti in aceasta situatie (pe langa algoritmul pe care si eu il setez energetic – sa ajunga la cine are nevoie si ii permis).
Written By
More from cristina.maria

Leave a Reply