Crystal Clear Coaching – Pachet special de coaching cu cristale

coaching_cristale_terapie_jurnal

Daca ma urmărești de ceva vreme, stii ca un lucru care ma defineste e CURIOZITATEA de a descoperi mereu ceva nou, de a cauta si experimenta permanent in zonele mele de interes, de a da noi intelesuri si folosinte unor lucruri banale.

➔ Cred in Puterea Simplitatii.

➔ Cred ca fiecare dintre noi avem Resurese Nebanuite.

➔ Cred ca „nu aduce anul ce aduce ceasul” si un singur moment de CLARITATE, de DESCHIDERE poate sa ne schimbe intr-o clipita viata in moduri in care nu am reusit poate in ani întregi.

___

Iti povesteam AICI despre prieteni si prietenie altfel. Subliniam ca e bine sa stim la ce se pricep prietenii nostri, ca sa ii putem intreba ce si cum, sa cerem directionare cui trebuie, cand trebuie

In plus, iti mai povesteam ca prietenii nu sunt doar oamenii, ci ORICINE/ORICE ne da energia necesara sa ne recapatam aripile si sa ne gasim calea.

Una dintre resursele care a apărut in viata mea acum jumătate de an, „intamplator”, au fost CRISTALELE, cu care m-am conectat imediat.

Cristalele au ajuns in lista de prieteni – fiecare stie sa faca ceva, si daca stii cum sa te conectezi cu ele, poti deschide porti nebanuite.

Aveam deja o multime de bijuterii făcute din pietre semipretioase, dar cumva nu era momentul sau rolul lor pana atunci sa deschidă portile si sa intru eu in cercul lor.

De ce sunt sigura ca functioneaza cristalele ca PRIETENI DE AJUTOR in viata noastra?

Am sa iti dau 3 explicatii, una legata de partea energetica si una mai rațională, legat de modul de funcționare al creierului, dar si una mai subiectiva – experimentata pe mine insami si cei din jur.

Pentru mine, cele mai puternice sunt:

➔ cea energetica, pentru ca acolo e si deschiderea mai mare si

➔ cea experimentala, pentru ca am nevoie sa testez ca sa pot sa integrez.

Asadar, cum stiu ca functioneaza cristalele si terapia cu cristale?

  1. Totul in jur e ENERGIE. Noi suntem energie. Iar energia, asa cum poate stii, e de diferite vibratii. Si prin diferite obiecte, melodii, cuvinte, noi ne conectam la un anumit tip de vibratie.

Asadar, din punctul meu de vedere, CRISTALELE sunt PORTI catre o anumita energie, daca stim cum sa le deschidem si sa pășim.

Ele deschid ferestre de oportunitate, dar in acelasi timp ne reamintesc si cum sa facem conectarea in forma palpabila – pentru ca, de cele mai multe ori, noi, oamenii, avem nevoie si de ceva tangibil ca sa fie usor sa deschidem poarta catre nematerial.

  1. Creierul nostru foloseste ancore si repere, ca sa atingă obiective, sa ajungă din punctul A in punctul B, inclusiv sa producă vindecare in propriul corp (efectul Placebo).

Am povestit AICI despre sistemul reticular activator (RAS). Daca noi folosim un obiect pe care il „ancoram” de o stare, energie, misiune, intentie, acesta ne va tine conectati mai atent si constient la scopul propus, crescand simtitor sansele sa obtinem ceea ce vrem.

Oricum ar fi, lucrurile se produc prin CONECTARE la sursa – fie ca ea e vibratia cea mai inalta a Universului, a Divinității, fie e ca e conectarea la resursele mintii tale superioare, a comorilor depozitate in straturi, in interiorul nostru.

  1. Pentru ca am testat si verificat, in viata mea si a altor persoane din jurul meu

Asadar, pasul următor, dupa atractia puternica starnita de redescoperirea cristalelor, au urmat pasi mai pragmatici.

Am început sa studiez numeroase carti pe tema asta, sa parcurg cursuri, reviste si alte materiale, zi de zi. Sa le pun cap la cap informatiile si sa experimentez.

Sa observ CONSTIENT ce INTENTIE am setat si ce am obtinut. Sa notez in jurnal concluziile.

(Scriam AICI  si AICI cateva experiente si ce imi propuneam.)

___

Colectia mea de cristale a depasit 80 de TIPURI de pietre, intre timp.

Cu unele am o legatura mai aparte, cu altele inca nu m-am conectat foarte îndeaproape, le va veni si lor rândul.

Am testat atât eu, cat si persoane din jurul meu, cu instructiuni legat de ce ar trebui sa facă, cum sa procedeze si cum sa urmărească rezultatele. Si ce e fain e ca merge, de multe ori in moduri surprinzatoare.

Asa a răsărit ideea unui lucru pe care vreau sa il impartasesc si sa ajute cat mai multa lume – COACHING cu CRISTALE.

Cum se va desfasura | ce primesti intr-un astfel de PACHET  – Crystal Clear Coaching?

(pentru ca e gândit ca un sistem, nu ca o simpla sedinta)

  1. Ne întâlnim intr-o sedinta telefonica introductiva de 30 min, in care stabilim care e OBIECTIVUL tau, ce anume vrei sa clarifici | rezolvi | dezvolti.
  2. Apoi, in urma discutiei purtate, iti pregătesc un program PERSONALIZAT pentru nevoile tale, care va cuprinde:
  • Un cristal potrivit pentru tine + un alt BONUS
  • Un Caiet de lucru incluzand:

➔ PORȚILE specifice cristalului – cum te poate ajuta cristalul 

Instructiuni de curatare, energizare, setare intentie

➔ Moduri de folosire specifice cristalului recomandat (vei primi mai multe optiuni pe care le vei putea testa, dar si experienta mea cu ele)

  • Jurnal de progres pentru 1 luna

Cristalul + BONUSUL + Caietul de Lucru le voi trimite catre tine prin curier, in termen de 3 zile lucrătoare de la discutia noastra*.

(Valabil pentru Romania, pentru alte locatii discutam individual.)

  • Asistenta prin email/ mesaje pe parcursul lunii

Dupa ce primesti pachetul si începi sa lucrezi efectiv cu cristalul, vom păstra legatura prin email/ mesaje, pentru a monitoriza progresul pe parcursul lunii.

  • La final, dupa o luna, vom stabili inca o sedinta de 30 minute, pentru a concluziona si face un scurt plan de actiune pentru viitor.

In plus, vei mai primi de la mine un email cu:

➔ BONUS 2 – Afirmatii specifice cristalului | situatiei pe care lucrezi, pe care le poti folosi ca sa intaresti energia generată de cristal.

➔ BONUS 3 – Alte recomandări de pietre semipretioase care te pot sustine in ceea ce iti propui (pe scurt).

___

*Pentru ca am primit intrebarea CUM alerg cristalul / cristalele potrivit(e) situatiei persoanei cu care lucrez, subliniez ca eu nu recomand cristalele in functie de zodie etc., ci in functie de:

➔ situatiile de rezolvat / clarificat – ce pare la suprafata (ex. oboseala) + concluziile dupa sedinta introductiva de coaching, ca sa țintim cauzele reale (ex. nevoia de validare care te pune in rolul de salvator)

➔ experiente anterioare

➔ componenta intuitiva, prin meditatie si conectare

___

Fiind un proiect la inceput, investitia este si ea una „de sarbatoare” – pachetul fiind redus la 250 lei / o luna in loc de 350 lei / o luna, pentru o perioada limitata de timp.

Acesta poate fi achitat prin transfer bancar sau cu cardul bancar.

Daca te pot ajuta cu alte informatii sau pentru a il achizitiona, te rog sa imi trimiti un email pe adresa contact@cristinamariacojocariu.ro .

Cu drag,

coaching_terapie_cristina_cojocariu

Written By
More from cristina.maria
Puterea nemărginită numită… SIMPLITATE & 4 motive pentru care nu o folosim
” – E prea simplu, nu are cum sa meargă!”, îmi spune...
Read More

Leave a Reply