Nu poti vedea minunile mari, daca nu inveti sa vezi intai minunile mici (5 trucuri care te ajuta)

minuni-intuitie-sincronicitati-ingeri-nou

Nu poti vedea minunile mari, daca nu inveti sa vezi intai minunile mici (5 trucuri care te ajuta)

Varianta audio a articolului

3:33. Ma trezesc brusc si ma uit la ceas. Ma bucur de alinierea perfecta de cifre si ma reasez comod, incercand sa adorm. Mintea mea e in forma, se pare. In loc sa adorm, fac calcule.

E 21 (2+1=3) martie (3) 2019 (an de vibratie 3). In noaptea asta a fost echinoctiul de primavara, ziua asta e egala cu noaptea, intr-un echilibru perfect. E data care simbolizeaza noul, revenirea la viata dupa o perioada de hibernare.

O poti numi cum vrei.

♦ Mesaj de la energia superioara (3.3.3.3.3.3).

♦ Sincronicitate si simetrie perfecta, prin care Universul isi etaleaza din nou calitatile de artist.

Daca ma gandesc si ca statistic momentul asta se poate repeta de 4 ori in 3287 zile (9 ani), asta daca totusi te trezesti, fiind in mijlocul noptii, cu atat mai mult o iau ca pe o manifestare a ceva dincolo de perceptibilul cotidian.

____

Aseara am terminat destul de tarziu o sedinta de coaching si consiliere, iar unul dintre subiectele abordate era cel al conectarii cu sinele nostru, cu mesajele pe care le primim, cu intuitia, pentru a ne imbunatati viata.

Am convingerea ca noi avem mereu raspunsurile. E doar nevoie de deschidere si de increderea de a ni le traduce intr-un format pe care sa il intelegem . De la premisa asta plec si in discutiile pe care le port.

In discutia cu A, glumeam pe tema livrarii mesajlor. Ingerasii, formele superioare de energie, sunt prezente, dar mesajele lor vin de cele mai multe ori codificate. Nu o sa vina sa ne bata pe umar si sa se prezinte:

” – Salut, eu sunt Mihail. Te urmaresc de ceva vreme. Poate vrei sa fii si tu un pic mai atent si sa nu imi mai dai atat de treaba.”

Asadar, daca vrei sa receptionezi informatiile care vin catre tine, inveti incet incet sa le decodifici. E ca si cum ai avea o harta secreta, pe care o dezvalui bucatica cu bucatica.

___

Noi toti suntem conectati, iar orice actiune, gand, fapta a noastra are un impact – pentru noi si tot ceea ce ne inconjoara, la nivel perceptibil sau nu.

Semnele pe care le primim ca sa ne fie un soi de GPS – “atentie, reconfigurare traseu” sau “mergeti drept inainte 3 km” poti sa le numesti in multe moduri.

Numeste-le ghidari de la ingeri sau forme de energie superioara.

Sau legea atractiei in actiune.

Sau “ce semeni aia culegi”  –  daca plantezi buruieni, nu poti culege tot de acolo flori.

___

Cu ce te ajuta sa le poti detecta si interpreta?

Pai, e ca in bancul cu bunicul care merge la zoo cu nepotul. Vad o girafa. Copilul se bucura de moment. Bunicul este socat si insista ca asa ceva nu exista. Doar pentru ca lui nu ii este cunoscut animalul, in realitatea lui girafa nu exista.

Asa e si cu minunile din viata noastra. Ele sunt acolo in fiecare clipa, doar ca noi nu suntem antrenati sa le vedem. Si daca nu observam minunile mici – de la o raza de soare, o sclipire in ochii cuiva, perfectiunea nervurilor unei frunze etc., nu o sa avem niciodata capacitatea de a vedea minunile mari. Vor fi exact ca girafa – pentru noi minunea nu exista, iar asta ne tine intr-o stare permanenta de nemultumire si anxietate.

___

Asadar, cum ne antrenam cu minunile mici si mari?

1.Seteaza intentia clara si masurabila, pentru ca doar asa o poti observa.

Daca nu stii unde vrei sa ajungi, daca nu ai claritate, tendinta e sa fii mereu nemultumit. Cu cat esti mai perfectionist, cu atat lucrurile devin mai presante si provoaca din ce in ce mai mult stres.

Ca sa stii ca e destul de bine setata intentia ta, intreaba-te:

” – Cum stiu ca am ajuns unde voiam sa ajung?”

“- Cum pot masura?”

Exemplu – vrei sa iti vezi prietenii mai des. Cat de des? Daca acum ii vezi o data pe luna, mai des poate insemna orice de la zilnic pana la de 2 ori pe luna. Cu care te declari multumit?

Asa, o sa poti stii daca ai ajuns acolo sau nu.

___

2. Cand ceri semne si clarificari, incepe cu lucruri mici.

Eu am incercat inital cu locurile de parcare – ceream un loc de parcare (apoi unul aprope si unde ca pot parca fara prea multa bataie de cap ).

Ceream sa dorm bine, minim 5 h legat, si sa ma simt odihnita dimineata.

Am cerut ajutor sa reusesc sa raman treaza la volan, cand ma simteam epuizata si aveam senzatia ca nu reusesc sa ajung acasa, dupa mai multe drumuri lungi.

Am cerut raspunsuri la intrebari si lucruri care ma framantau.

Asadar, incepe sa ceri ghidare pentru lucruri mici, intr-un mod masurabil (daca nu ceri, ai sanse mari sa nu primesti).

___

3. Fii deschis si observa

De multe ori, clarificarile noastre nu vin in “cutiutele” in care le-am fi incadrat. Vin in diferite forme si moduri.

Poti sa citesti ceva care sa iti raspunda la intrebare. Sa primesti un mail cu ceva ce iti da raspunsul. Sa auzi oameni vorbind in preajma ta. Sa vezi ceva pe strada. Sa ai pur si simplu un moment de inspiratie in care informatia vine catre tine.

Eu am facut scheme pentru proiecte si rezolvat probleme complicate in timp ce eram la dus sau spaland vasele. M-am trezit la 5 dimineata si am realizat ca lipsea o clauza intr-un contract pe care trebuia sa il semnez a doua zi.

Ca sa primesti raspunsuri, e nevoie totusi sa fii curios, sa te deschizi si sa observi. Vei face multe descoperiri interesante, sunt convinsa.

___

4. Reactiveaza-ti “mintea de incepator”

Budistii au un concept care se numeste “mintea de incepator”. Sunt deschisi ca si cum informatia vine prima data catre ei, sunt atenti si curiosi, cu o inocenta pe care noi, adultii, o pierdem adesea.

O informatie, chiar daca nu e noua, in functie de momentul in care vine catre noi si forma in care e comunicata, poate sa ne transforme in nenumarate moduri.

Mi s-a intamplat sa incep o carte si ca nu o pot termina. Nu o puteam citi. Am dus-o la capat peste 3 sau 4 ani, iar informatia a fost extrem de pretioasa atunci.

Au fost si carti pe care le-am citit de mai multe ori, la intervale diferite de timp. Am inteles lucruri diferite din aceeasi carte. Mi-am dat seama de perceptia diferita si din simplul fapt ca acum as fi subliniat altceva pe carte (pentru ca am obiceiul asta cand citesc).

Asadar, cand primesti o informatie, nu te grabi sa (iti) spui ca o stii deja. Intreaba-te:

“Ce pot lua de aici, ce e pentru mine in cadoul asta?”

___

5. Invata de la copii

Daca o sa stai in preajma unui copil, o sa observi inocenta, curiozitatea, deschiderea si entuziasmul. Pentru ei, calea de conectare e deschisa (daca nu intervenim noi, adultii, sa punem frane).

E un timp valoros petrecut cu ei, adaptandu-ne la ei si povestile lor, pentru ca sunt cu adevarat niste maestrii.

Pentru copii lucrurile in general sunt simple, iau deciziile mai repede decat le luam noi adultii, nu au dialogul interior atat de activ incat sa ii blocheze.

Cum ar fi daca ai incerca mai des sa vezi lumea prin ochii unui copil?

___

Ca o concluzie, nu uita ca minunile sunt mereu acolo.

Am trait si traiesc pe piele mea minuni – de la rezolvari de situatii mici, in viata de zi de zi, pana la mersul la medic pentru o chestie de rutina, pe care am insistat sa o fac, si asa am aflat de un cancer de piele diagnosticat in mod absolut intamplator, intr-un stadiu foarte incipient. Cand medicii ma intrebau cum de m-am gandit sa merg, pentru ca ei nu aveau o explicatie, raspunsul meu a fost ca ingerasii mei sunt cat se poate de activi.

Depinde doar de noi DACA incepem sa vedem minunile si darurile pe care le primim.

De noi depinde sa invatam dupa ce ne uitam si cum sa le incadram.

De noi depinde sa le dam valoare si sa nu le lasam sa se iroseasca.

Varianta audio a articolului

___

Sunt curioasa – care dintre ideile de mai sus simti ca te ajuta sa poti vedea mai usor minunile care apar in calea ta?

PS: Postez zilnic pe pagina oficiala de Facebook si pe profilul personal de Facebook – ma gasesti si acolo 
Comunitatea noastra  – Grup Facebook
Written By
More from cristina.maria
5 moduri simple sa devii mai OPTIMIST si POZITIV
OPTIMIST versus CRITIC “- Poti sa te uiti, te rog, pe asta,...
Read More

Leave a Reply