Pagina de multumire

 

Îți mulțumesc că te-ai alăturat comunitații noastre!

Bine ai venit!

Apasă ​AICI pentru a descărca eBook-ul „5 SECRETE de la Robin Sharma (autor al cărții Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul), pentru o viața împlinită”.

***

În el vei găsi informații foarte valoroase, atât prin conținutul lor – esență concentrată, cât și prin posibilitatea de a le aplica în viața ta de zi cu zi – la muncă, acasă, în timpul tău liber, în relația cu tine sau ceilalți.

În timp, îti voi trimite pe e-mailul cu care te-ai înscris:

✓​ informaţii din zona de psihologie – despre tine, despre relaţiile cu ceilalţi – în zona de business, relaţii de cuplu, prieteni şi cunoscuţi sau necunoscuţi

✓​ informaţii din zona mai pragmatică / business –  investiţii personale, negocieri, organizare, productivitate

✓​ informaţii din zona spirituală – între principiile mele de “ghidare în viaţă” se găsesc des conceptele de energie, karma, etc.

✓​ “vitamine zilnice” – beculeţe care se aprind zilnic (ca în desene animate  😉 ), în funcţie de diverse întâmplări – şi din care extrag rapid o lecţie mică, dar preţioasă

✓​ mixuri surprinzătoare între cele de mai sus

***

Dacă ai întrebări la care încerci să găseşti răspuns, situaţii care te macină şi nu ştii cum să le dai de cap, sau ai nevoie poate doar de o perspectiva din afară, sunt aici.

Lasă-mi un mesaj cu întrebarea ta, sau situația, sau pur și simplu subiectul despre care te-ar interesa mai multe, și revin cu raspuns la ce mi-ai transmis.