Prietenul | prietenia (și) la nevoie se cunoaste…

prietenia_prietenul_la_nevoie

💎 Despre PRIETENI | PRIETENIE – un pic ALTFEL 💎

Bine te-am regasit! Aseara am ajuns acasa, asa ca am din nou acces la internet si telefon 🥳 (dupa ce mi-am reamintit de dependenta mea de tehnologie…).

Iti spuneam ca lucrez la un PROIECT NOU, de care abia astept sa iti povestesc mai in detaliu.
___

Pana atunci, ma gandeam cum au venit ideile si am zis sa impartasesc si cu tine cateva constientizari / reamintiri utile:

1. Prietenul | prietenia (și) la nevoie se cunoaste… – asa se spune, pe “și” l-am adaugat eu 😉, ca sa nu bagam prietenii intr-o cutiuta restransa.

2. Prietenii sunt acolo cand ne bucuram, cand sarbatorim, dar si atunci cand suferim, cand dorim sa invatam ceva nou, cand avem nevoie de o informatie, un sfat, o ghidare.

3. Prietenii nu sunt doar oamenii care ne sunt alaturi si ne sustin, ci putem avea ȘI altfel de prieteni (ca sa pastram un echilibru subliniez “și” – avem nevoie de ambele categorii si conectari) – animalele de companie, entitatile superioare, natura, cartile, un video bun, orice / oricine NE SUSTINE ENERGETIC ca noi sa ne regasim aripile.

Orice/ oricine ne usureaza calea catre raspunsurile NOASTRE, specifice CĂII NOASTRE.

4. Cand avem nevoie de informatii si ghidare, e ideal sa stim ce prieten e cel mai priceput pe subiectul X sau Y.

Cineva stie despre masini, cineva cunoaste domeniul evenimentelor si ne poate directiona catre persoana potrivita pentru ce avem nevoie, cineva stie astrologie, altcineva este pragmatic si stie sa iti spuna despre investitii, si tot asa.

Stii cum se spune, ca mereu “cineva stie pe cineva”, si prin 7 oameni (cred?!) si conexiunile lor putem ajunge la oricine de pe aceasta planeta.

5. Nu putem OBLIGA pe nimeni sa ne ajute si nici nu e MISIUNEA altcuiva sa ne salveze pe noi.

Prietenii sunt alaturi de noi cu bucurie, cand aleg ei sa o faca, iar noi ii rugam inainte, nu le pretindem, le multumim pentru ajutor si suntem RECUNOSCATORI pentru BONUSUL oferit.
___

Asta e pe scurt, despre PRIETENI. Revin cu proiectul nou si cu LEGATURA intre ideea mea pusa in practica si PRIETENI.

Zi cu spor si bucurie sa avem, cu prieteni dragi si binecuvantari! 💓🤗
C

Written By
More from cristina.maria
Cum muti reflectorul de pe negativ pe pozitiv in 3 pasi simpli
“- Nu reușesc sa găsesc in nici un fel 10 lucruri care...
Read More

Leave a Reply