Solutii Neasteptate – Epuizarea si Clusterul De Ametist

solutie simpla-munca ta-descopera-bucura-te

💡🌈 Solutii Neasteptate – Epuizarea si Clusterul De Ametist

Vineri pe seara am inceput cursul de Feng Shui tinut de Isabela Marina Cristea, foarte fain si foarteee complex.
 
Programul de vineri dupa-amiaza? Filmari, trimis newsletter, postat pe social media, 3 h curs. Apoi, ordine in casa, spalat, alte administrative – am adormit la ora 2:30 a.m.
 
Ieri m-am trezit la 8:15, odihnita si amuzant, exact asa cum adormisem 😁. Cum stiu? Pai, seara am zis sa imi pun un cluster de ametist (cum e cel din poza, dar un pic mai mic) intre sprancene, sa imi “linisteasca” informatia noua si multa. Dimineata, era unde l-am pus, nu cazuse stanga dreapta, semn ca am dormit lemn 😉.
 
Ieri a urmat o zi infinit mai plina – curs de la 10:30 pana la 18:30, cu mici pauze, dar in care eu am facut tot teme, cu enorm de multe informatii noi, cu denumiri chinezesti pe care le auzeam prima data, formule de calcul si corelari de un milion de date. Provocator si pentru mine, care sunt obisnuita cu ritmul accelerat de invatare, dar din fericire fascinant 😍.
Totusi, dupa o zi de acest fel, cu toata cafeaua si alte licori energizante, seara imi venea sa vomit si sa plang de oboseala. Rar m-am simtit atat de obosita si, culmea, eu INCA MAI VOIAM SA FAC LUCRURI.
 

SOLUTIA?

Am facut un dus, apoi m-am intins in pat, cu alarma setata peste 25 min. Am luat clusterul de ametist si l-am rugat sa ma ajute sa sedimentez informatia si sa aseze el tot cum e mai bine, dar sa ma linistesc. M-am concentrat asupra lui si as spune ca am atipit, daca nu as fi simtit valurile de energie care circulau in corp si il faceau din ce in ce mai usor.
 
La 19:30 m-am ridicat. Am plecat la plimbare cu masina. Am analizat fatade de case, ca sa imi dau seama de pozitionare si am pregatit noi intrebari pentru cursul de azi de Feng Shui (😁vesnic curioasa, da…). Apoi, m-am intalnit putin cu vecinii, am dat cu aspiratorul, am facut ordine, am spalat 2 masini de rufe si intins, am strans rufele spalate vineri seara si pus la loc, am spalat vasele, udat florile, facut ordine pe birou etc.
 
Am facut dus si m-am bagat in pat la ora 1:30, inca energizata si relaxata. Am mai reusit si sa citesc.
 
Azi, zi noua, cu inca o tura de 8 h de calcule un pic mai avansate. Sunt entuziasmata si curioasa sa descopar si sa aplic.
 

DE CE TI-AM POVESTIT ASTA?

 
Pentru ca:
 
➔ vreau sa iti reamintesc ca sunt mereu solutii simple, langa noi, daca le vedem
➔ iti ziceam ca voi face un fel de “jurnal al cristalelor” – in care sa experimentez, sa observ si apoi sa pot recomanda si altora, in functie de nevoie
➔ e esential sa ne gasim lucruri care ne bucura si sa le facem, e esential sa acceptam ca si ele pot sa ne oboseasca dar asta nu inseamna ca nu ne intoarcem acolo.
*Am mai auzit asta “- Pai tie iti place munca ta, nu ai cum sa obosesti, ca o faci de placere.”
Mare eroare….obosesti inclusiv facand ce iubesti – uneori incat ti se face rau de la oboseala. Eu am patit-o de cateva ori.
 
Obosesti pentru ca munca e munca oricum ( e bonus ca iti place ce faci). Si mai ales, nu o faci la standard de relaxare si “cum o sa iasa, o sa iasa”, ci la cel mai bun standard de care esti capabil, cu atentie la detalii si respect pentru oamenii care beneficiaza de ea, cu efort si implicare uriasa din partea ta.
 

UNDE E DIFERENTA?

Ai alte limite fata de cineva care nu isi iubeste munca.
_
➔ A doua zi o iei de la capat, chiar daca doare, chiar daca ai trecut printr-un “esec”, chiar daca uneori nu vezi rezultate imediate.
_
Iti doresc sa gasesti usor solutiile la indemana si sa le aplici cu folos, in fiecare zi! Sa faci din ce in ce mai mult din ce iti place si sa te bucuri de tot! 🤗
Cu drag, pe curand,
C
PS: in ultima vreme, am filmat mult pe Youtube si nu am apucat sa adaug aici toate filmarile. Te invit sa te abonezi (apasa butonul “Subscribe / Abonare“) + butonul 🔔 pentru a primi notificari SI sa le trimiti si celor dragi video-urile, daca le-ar fi de folos.
💡 Voi posta in fiecare LUNI si VINERI, dar voi reveni cu surprize si pe parcurs.

Cristina-Cojocariu- succes-autor-lectii

 

 

 

Written By
More from cristina.maria
Cum stii cand e bine sa renunti la ceva si cand nu?
Cum stii cand e bine sa renunti la ceva si cand nu?...
Read More

Leave a Reply