Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate este pagina unde poti afla mai multe informatii despre datele personale care sunt colectate prin navigarea pe site-ul https://www.cristinamariacojocariu.ro/ – ce intra in categoria aceasta, cum sunt colectate, de catre cine, pentru  ce sunt necesare, care sunt drepturile tale, cum te poti dezabona in orice moment, daca nu doresti sa mai pastram legatura.

Daca ai nevoie de orice informatie care te ajuta sa iti clarifi aspecte ale acestui document, nu ezita sa imi scrii pe adresa contact@cristinamariacojocariu.ro .

__________________________________________________________

Ce sunt datele personale?

Datele personale sunt toate acele date care pot fi folosite, direct sau indirect, pentru identificarea unei persoane:

 – nume si prenume;

 – adresa;

 – adresa de email;

 – numar de telefon;

 – CNP;

 – localizare;

– adresa electronica (IP).

 

Cine suntem noi?

In spatele site-ului https://www.cristinamariacojocariu.ro/  ma gasesti pe mine, Cristina (Maria Cojocariu).

Entitatea juridica sub umbrela careia se gaseste site-ul, si prin care vor fi procesate datele, este S.C. CMC REAL E PROPERTIES SRL, cu sediul in Iasi, Str. Fagului 8, CUI 19117045, J22/1081/2016.

Adresa de contact unde ma poti gasi este contact@cristinamariacojocariu.ro.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. 

 

Cum sunt colectate aceste date?

Pentru mine este important dreptul tau la intimitate si confidentialitatea datelor tale.

Datele preluate de la tine vor fi la un nivel minim, cat pentru a tine legatura cu tine (cu acordul tau, bineinteles, pe care il poti retrage in orice moment prin dezabonare), pentru a iti furniza servicii si informatii cat mai relevante (cookie-uri) si personalizate, pentru a iti pregati factura pentru serviciile si produsele achizitionate de pe site.

 

Datele tale sunt preluate in felul urmator:

 – Formulare de inscriere pe site sau in pagina de contact  – cand alegi sa imi furnizezi nume si adresa de email;

 – Comentarii pe site – numele ales de tine va fi publicat, precum si site-ul – daca mentionezi unul.  Adresa de mail nu va fi facuta publica, ci va ramane in „spatele cortinei;

 (mai multe detalii gasesti in sectiunea „Comentarii in cadrul site-ului” de mai jos )

 – Pe pagina de Facebook ;

 – Mailuri pe care mi le trimiti;

 – Informatii pentru facturare pe care mi le furnizezi, in cazul in care lucram impreuna (coaching, cursuri, achizitie produse etc.);

– IP-ul si datele despre browser / dispozitiv / navigare site.

 

Ce facem cu datele colectate de la tine?

 Datele pe care tu ni le comunici vor fi folosite strict pentru:

 –  a iti oferi informatii din zona de interes pentru tine si a te tine la curent cu ce public nou, ca sa nu ratezi noutatile de care ai putea fi interesat (articole pe teme de psihologie, spiritualitate, productivitate, organizare, dezvoltare personala etc.) – maxim 3 newslettere / saptamana;

 – pentru a iti trimite oferte relevante pentru tine, din cand in cand;

– informatii statistice – caz in care informatiile vor fi anonimizate (nu poate fi identificata persoana);

– testimonial pe site si social media – cu acordul tau specific prealabil, trimis in scris;

 – contracte si facturare in cazul in care lucram impreuna (coaching, cursuri, achizitie produse etc.);

 – numele si prenumele mai pot fi folosite pentru personalizarea mailurilor pe care le primesti de la mine;

– IP-ul si datele despre browser / dispozitiv / navigare site –  ne ajuta sa intelegem cum folosesti site-ul, scopul fiind sa facem adaptarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti si sa nu fie nevoie sa „ratacesti” pe site.

 

Partajarea datelor personale:

Datele tale nu au fost, nu sunt si nu vor fi vandute tertelor parti.

Singurele entitati juridice care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea (marketing, promovare, site de facturare, parolare criptata, mentenanta site, platforma site si dezvoltatori plugin-uri, Mailchimp  – baza online unde sunt stocate datele, firma de hosting pentru site etc.) si in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

Interactiunea intre tine si mine (atat ca persoana cat si ca site) este una bazata pe incredere si respect, iar datele tale sunt parte importanta a acestui acord, asigurandu-ma ca ele sunt in siguranta.

Discutiile cu caracter privat (scrise in mediul privat, telefonic sau prin intermediul internetului, cele purtate fata in fata etc.) raman confidentiale.

Informatiile folosite in scop statistic ( exemplu: identific o nevoie de informare pe tema productivitatii sau a  altei teme la 7 din 10 persoane cu care discut) vor fi anonimizate inainte de a fi folosite, fara posibilitatea de a identifica persoanele care au furnizat informatiile.

Ele sunt necesare pentru ca eu sa pot sa iti ofer continut de calitate, adaptat cat mai bine nevoilor, cerintelor si situatiilor tale (atat in continutul general prezentat pe site, cat si in cel personalizat din cadrul sedintelor de coaching, mailuri personalizate etc.).

 

Mesajele de marketing primite de la noi si dezabonarea

Daca nu vrei sa mai primesti mesaje de la mine, te poti dezabona in orice moment, fara explicatii suplimentare, in doua moduri:

 – folosesti link-ul pe care il gasesti in josul fiecarui newsletter pe care il primesti de la mine;

 – imi trimiti un mail pe adresa contact@cristinamariacojocariu.ro cu titlul „Dezabonare”, si in maxim 48 ore lucratoare ne vom asigura ca nu vei mai primi mesaje de marketing la noi.

Furnizarea de informatii personale de catre tine este in intregime voluntara si ai dreptul sa nu imi furnizezi informatii personale.

 

Comentarii in cadrul site-ului

Cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele din formularele de comentarii, cat si adresa de IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator (pentru a evita spam-ul, asa cum mentionam mai sus).

Aceste date sunt necesare serviciului Gravatar (gasesti politica de confidentialitate aici ), prin care se publica comentariul tau. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public.

Daca alegi sa adaugi un comentariu folosind profilul de Facebook, informatiile pe care le ai tu publice pe profilul tau vor putea fi accesate prin intermediul comentariului de catre vizitatorii site-ului.

Daca lasi un comentariu pe site, acesta si metadatele lui sunt pastrate pentru o perioada nedeterminata.

Comentariile care contin cuvinte neadecvate, amenintari, manifestari rasiste, xenofobe etc. nu vor fi publicate pe site.

 

Paginile de social media oficiale asociate site-ului

Informatiile de pe paginile de social media (aprecieri, comentarii etc.) sunt publice – profilul fiind unul public.

Profilul vizitatorilor este public in masura in care setarile contului vizitatorului sunt publice sau restrictionate.

Comentariile care contin cuvinte neadecvate, amenintari, manifestari rasiste, xenofobe etc. vor fi sterse, iar utilizatorul  blocat, pentru a mentine un continut de calitate pentru persoanele abonate.

 

Continut integrat pe site din alte site-uri

Acest site poate include linkuri catre site-uri, plug-in-uri si aplicatii dezvoltate de terte parti. Daca dai clic pe acele linkuri sau daca activezi aceste conexiuni, este posibil ca partile terte sa permita colectarea sau partajarea datelor despre tine. Nu controlam aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidentialitate. Cand parasesti site-ul nostru, te incurajez sa citesti avizul de confidentialitate al fiecarui site pe care il vizitezi.

 

Abonare la newsletter

Vezi sectiunea de mai sus Mesajele de marketing primite de la noi si dezabonarea”.

 

Unde trimitem datele de abonare la newsletter

Singurul transfer de date colectate de la tine se realizeaza catre Mailchimp, serviciul care ne ajuta sa colectam datele declarate in formularele de abonare la newsletter si in cadrul pop-up-ului ce apare pe site. Serverele se afla in SUA. Politica lor de protectie a datelor cu caracter personal se afla aici.

 

Adresarea utilizatorilor pentru reclama online

Desfasuram periodic campanii de publicitate online, pentru a te informa despre articolele publicate pe acest site, produse si servicii care ar putea fi de interes pentru tine.

In acest sens, folosim doua retele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (de exemplu, cand vizitezi sau te inscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la cursul respectiv sau la alte produse / servicii auxiliare).

 

Formularul din pagina de contact

Cand ne scrii folosind formularul din pagina de contact, datele tale personale mentionate in formular vor fi folosite strict pentru a raspunde solicitarii tale exprimate in formular. Acestea nu sunt stocate si nu vor fi folosite in alt scop.

 

Ce drepturi reglementeaza GDPR?

Drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor sunt urmatoarele:

 – dreptul de a fi informat legat de cum sunt colectate si folosite datele tale;

 – dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

  – dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

 – dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;

 – dreptul de  solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;

 – dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;

 – dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii. Pentru mai multe detalii, te rog sa ne trimiti un mesaj accesand formularul din pagina de contact.

 

Folosirea cookie-urilor

Poti seta browser-ul tau sa refuze cookie-urile sau sa te avertizeze cand un site seteaza sau acceseaza cookie-uri. Daca dezactivezi sau refuzi cookie-uri, te rog sa retii ca anumite parti ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor functiona corect.

Pentru mai multe informatii despre cookie-urile pe care le folosim, consulta politica noastra privind cookie-urile aici.

 

Cum ne poti contacta

Ne poti contacta pe adresa contact@cristinamariacojocariu.ro sau prin intermediul formularului pe care il gasesti pe pagina Contact.

 

Modificari ale politicii de protectie a datelor cu caracter personal si a termenilor si conditiilor site-ului

Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de protectie a datelor cu caracter personal si a termenilor si conditiilor site-ului in orice moment, fara notificari prealabile.

Poti reveni periodic pe aceasta pagina  pentru a fi informat cu privire la cea mai noua versiune a acestora.

 

Alte informatii si clarificari

Daca ai nevoie de orice informatie care te ajuta sa iti clarifi aspecte ale acestui document, nu ezita sa imi scrii pe adresa contact@cristinamariacojocariu.ro .

 

Ultima actualizare: 25.05.2018