Servicii

Salut! Iti urez bun venit pe site-ul meu.

Presupun ca, pana sa ajungi la aceasta pagina, ai avut o calatorie (mai ampla sau mai putin) printre articolele de pe site, si ai descoperit cate ceva despre credintele mele, calificarile si poate lucrurile cu care te-as putea eu ajuta.

***

Care e misiunea mea (ca o constanta a vietii)?

Misiunea mea e sa ajut oamenii sa se ajute, fara sa isi creeze dependente (de alte persoane – inclusiv terapeuti, inclusiv de mine, lucruri, substante etc.)

Fac asta zilnic – la terapie si in afara ei, pentru ca asta e stilul de viata pe care mi l-am construit in anii care au trecut.

***
Am convingerea ca fiecare dintre noi avem resurse (in interior si in jurul nostru), dar sunt momente in care avem nevoie de ghidare, de cineva care sa ne dea claritate, care sa ne sustina sa scoatem lucrurile de sub pres la suprafata, intr-un mediu fara judecati si plin de sustinere.

Aici te pot ajuta eu.

***

Ce talent am care sa te ajute?

(o parte dintre calificarile mele, dar si mai multe lucruri despre mine gasesti aici)

Darul meu, care te poate ajuta, este faptul ca vad binele in oameni, potentialul, chiar si atunci cand ei nu il vad, si il scot la suprafata.

Ii fac pe cei din jurul meu sa vada ca pot mai mult decat au crezut sau au vazut pana atunci ca pot.

Am facut asta instinctiv de cand eram studenta (poate si inainte, dar atunci am vazut primele rezultate concrete, meditand mai multe persoane la engleza, si in acelasi timp motivandu-le sa se descopere pe ele insele si sa vrea mai mult), am continuat de-a lungul timpului, iar de anul trecut fac asta intr-un mod mai oficial.

***

Asadar, unde intervin eu?

(pe langa informatiile din articolele si video-urile pe care le pregatesc constant, care te ajuta si le poti practica singur cu rezultate foarte bune)

– Daca ai un obiectiv, pe care vrei sa il atingi,
– o dorinta pe care o vrei pusa in practica, si care nu pare sa iasa,
– daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, si nu stii cum sa o faci,
– daca nu simti ca esti ok, dar nu poti sa definesti exact ce nu merge in viata ta, si vrei mai multa claritate,
– daca vrei sa pui punctul pe i unde nu pari sa o faci,
– daca vrei sa ajungi din punctul A (situatia de azi) in punctul B (situatia dorita) si nu ti-e clar care e calea

-daca iti doresti sa mai treci un prag in evolutia ta, dar simti ca te-ai impotmolit

Plusul valoare pe care pot eu sa ti-l aduc vine din:

 – sustinerea unui mediu (inclusiv energetic) fara judecati, care te va ajuta sa scoti la suprafata si sa clarifici si ce e incomod  (aspecte pe care altfel avem tendinta sa le ingropam mai adanc, pana ies si ne pocnesc in fata cand ne e lumea mai draga)

 – experienta de peste 13 ani lucru si specializari in zona de dezvoltare personala si spirituala, iar in lucrul cu oamenii de apx. 21 ani

– pasiunea si curiozitatea permanenta de a invata, de a descoperi oamenii si a-i ajuta sa se ajute, care se reflecta direct in modul in care voi interactiona cu tine

 – corelarea unor tehnici si instrumente, deprinse si testate de-a lungul anilor si puse cap la cap, in functie de situatia ta, incat sa te sustin si ghidez sa iti gasesti cea mai buna cale pentru tine (subliniez asta – nu a mea, nu a altcuiva, a TA – asta e cel mai important).

***

Câteva mărturii ale celor care au lucrat cu mine:

client-coaching-terapie-cristina maria cojocariu

client-coaching-terapie-cristina maria cojocariu

client-coaching-terapie-cristina maria cojocariu

***

Sper ca a fost o calatorie placuta pe site, alaturi de mine, si ca o sa mai vii in vizita in “casa mea virtuala” .

Modurile in care lucrez cu oamenii dragi ce isi manifesta aceasta intentie sunt:

 – in cadrul sedintelor de coaching spirituale individuale / consiliere / mentoring / terapie energetica – detalii aici

 – prin Analiza personalizata  / calculul ingerilor personali – detalii aici

 – prin Atelierele de meditatie ghidata (conectare cu ingeri de lumina), disponibile si inregistrate pentru cei ce vor sa refaca meditatia cand au nevoie – detalii aici  

 – prin Crystal Clear Coaching – detalii aici

 – prin cursurile pe care le sustin

 – prin meditatiile ghidate pe care le poti parcurge in confortul propriei case – detalii aici

 – prin semnele de carte, bijuteriile, talismanele si amuletele terapeutice, incarcate energetic, pe care le pregatesc  – detalii aici si aici

 – prin cartile pe care le-am scris cu drag si deschidere, in dorinta de a imi impartasi experientele invatate, trairi, lectii, provocari si reusite – 101 lectii de viata de la oameni de succes – vol. I si Iubire DE-conditionata si alte povesti cu 💓 si tâlc

_

Daca doresti sa lucram impreuna in cadrul unei sedinte de coaching spiritual / consiliere, te invit sa imi lasi un mesaj prin intermediul formularului de mai jos, si te voi contacta in maxim 24 h.

***

Pentru a putea lucra eficient, este necesar:

– sa ai un obiectiv / o situatie pe care vrei sa o rezolvi

– sa fii decis ca vrei o rezolvare (fara convingerea ta ca vrei sa schimbi ceva, nimeni nu o poate face pentru tine) – AICI am detaliat cum poti sa aduci cu adevarat vindecarea si cresterea in viata ta, dar si motivele pentru care, dupa anii acestia de lucru, aleg sa imi selectez atent clientii cu care lucrez.

Consider ca in cazul interactiunii terapeutice / consiliere / coaching este absolut necesar ca cele doua parti implicate sa poata construi o relatie bazata pe deschidere si incredere – fara de care nimic nu poate fi cladit.

Asadar, daca iti doresti si iti asumi sa lucrezi subiectele care te tin in loc, iti propun sa ne intalnim in cadrul unei sedinte online, urmand sa stabilim daca vom continua calatoria impreuna in functie de modul in care simtim ca se desfasoara aceasta prima discutie.

Sedintele pot fi purtate indiferent de distanta geografica – fie ca esti in tara sau in afara, ele desfasurandu-se pe Skype sau telefonic.

Ganduri bune si cu drag te astept sa lucram impreuna!

Cristina

⚠️ PS: Te rog sa te asiguri ca adresa de mail este corecta & sa notezi in mesaj si un număr de telefon la care te pot contacta.

Din păcate, am avut situații in care nu am putut răspunde pentru ca mailul se întorcea (adresa fiind gresita).

Iti multumesc! 🙏😊