💎 🎧 Exercitiu de eliberare de frici & blocaje

Timp estimat citire: 1 minut

frici-blocaje-obiective-exercitiu-meditatie

De atat de multe ori, frici si blocaj care de care mai indraznete ne saboteaza cand ne e lumea mai draga. Din pacate, de multe ori ne ragasim greu calea sau inca nu am facut-o.

Iti propun azi un exercitiu simplu si eficient, pe care il poti folosi pentru a renunta la fricile si blocajele care te-au sabotat pana acum. 

Te indemn sa il asculti de cate ori ai nevoie si sa folosesti resursele cu drag, pentru a iti implini visurile. 

Ca sa poti sa iti schimbi viata, e important sa ACTIONEZI. 

Echipa formata din gandire constructiva / vizualizare + actiune face minuni (dar iti subliniez, e nevoie de echipa in orice).

Bonus, la final ti-am oferit si un mic truc care te poate ajuta in procesul de vizualizare, daca esti la inceput sau daca ai momente in care iti este dificil sa aduci in fata ochilor mintii imaginile care sa te sustina. 

💬 Te astept cu drag sa imi spui cum a fost pentru tine, dupa ce parcurgi materialul de azi.

___
🔋💎 Exercitiul face parte din programul lunar Vitamina de autocunoastere – “Un sezon nou in viata ta”, avand ca tema schimbarea.
___
Azi am redeschis si înscrierile pentru programele online ce incep pe data de 1 ale lunii:

“(RE)Gaseste-ti increderea in tine! 😾🔜🦁” – editia a 4-a

si
“Vitamina de autocunoastere”  – o tema utila si diferita in fiecare luna – fericire de durata (octombrie), recunostinta (noiembrie), retrospectiva an (decembrie) etc.,

Gasesti mai multe informatii & te poti inscrie, daca doresti, dand click pe denumirile programelor. 

Saptamana faina sa ne facem!🙏🤗


PS: Mă găsești si pe 👇

            
___
Programe active – ONLINE

   

Written By
More from cristina.maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Timp estimat citire: 1 minut De atat de multe ori, frici si blocaj care de care mai indraznete ne saboteaza cand ne e lumea mai draga. Din pacate, de multe ori ne ragasim greu calea sau inca nu am facut-o. Iti propun azi un exercitiu simplu si eficient, pe care il poti folosi pentru a renunta la fricile si blocajele care te-au sabotat pana acum.  Te indemn sa il asculti de cate ori ai nevoie si sa folosesti resursele cu drag, pentru a iti implini visurile.  Ca sa poti sa iti schimbi viata, e important sa ACTIONEZI.  Echipa formata din gandire constructiva / vizualizare + actiune..." />