Iti doresc ca 2018 sa fie mai bun decat toti anii de pana acum! La multi ani minunati! :)

Salut,

Acum, cu cateva ore inainte de finalul anului, si inceputul lui 2018, am tinut neaparat, inainte sa ies din casa, sa ajung la tine cu un mesaj.

***

Anul asta am povestit cu multa lume – prieteni, cunostinte, colaboratori, cititori ai site-ului si persoane cu care am lucrat la coaching.

Stii ce am observat in comun la TOTI? Si cand spun toti, chiar ma gandesc cu surprindere ca nu am intalnit exceptii, din punctul asta de vedere.

***

Toti au avut un 2017 cu enorm de multe schimbari si provocari.

Multe au fost interioare – care le-au zguduit zdravan tot sistemul de credinte, tot ceea ce validau ca fiind adevarat. Unii dintre cei cu care am vorbit sunt inca in stare de “asezare” a pieselor, pentru ca nu inteleg ce s-a intamplat.

Au fost la fel de multe schimbari exterioare, care au daramat ceea ce nu era construit in concordanta cu dorintele lor reale si calea lor.

Poate ca asa a fost si pentru tine.

***

Cumva, am fost fortati sa darmam tot, ca sa reconstruim pe baze sanatoase. Si prin sanatos nu inteleg notiunea exterioara, a altcuiva – ci a TA, potrivita pentru TINE.

Am fost “indemnati”, ca am vrut sau nu, sa punem piese in puzzle la locul lor, nu in alta parte.

Nu unde ne spune X ca ne-ar fi locul. Si nici Y. Ci unde simtim, daca incepem sa ne ascultam GPS-ul interior.

***

Dar stii care e partea cea mai faina?

In ultimii ani am intalnit din ce in ce mai multi oameni care se cauta pe ei – ei fara masti, ei independent de vocile celor din jur, ei AUTENTICI.

La multi am simtit niste diferente imense fata de anii trecuti. Si multi inca aseaza.

***

Si ca sa pornesti in 2018 cu dreptul, iti propun ceva simplu. In seara asta, inainte sa incepi petrecerea, sau maine, sa iti faci o lista (scrisa) cu lucrurile care AU MERS BINE anul asta in viata ta.

Poate a fost o schimbare de job, o insanatosire, prieteni noi care au intrat in viata ta, oameni de la care ai invatat ceva, poate ai calatorit, poate te-ai mutat intr-o casa noua, poate ti-ai schimbat masina, poate copiii tai au reusit ceva din ce si-au propus, poate ai avut mai mult timp pentru tine, poate ai stat mai mult in natura, poate ai descoperit un hobby nou, poate ai inceput o relatie noua si faina, poate ai facut curat in viata ta – relatii, lucruri, obiceiuri care nu iti faceau bine, poate ai creat spatiu pentru ca ceva minunat sa isi faca loc in realitatea ta.

E esential sa le pui pe hartie (sau scrise in telefon, undeva).

Ce castigi? Claritate – doar cand sunt scrise le obsevi, iti vei da seama ca ai facut pasi importanti spre evolutia ta, si te va incuraja sa mergi mai departe.

Ce pierzi daca nu o faci? Vei ramane, destul de probabil, cu senzatia ca a fost un an care a trecut repede si “nu s-a ales nimic de el”.

***

In 2018 asta iti doresc – ca tot ceea ce a fost ravasit in 2017 sa prinda contur pe o noua baza – CEA POTRIVITA TIE.

Sa  fii autentic si sa te redescoperi, sa lasi spiritul tau de copil la lumina, fara frici care sa iti stea in cale, sa iubesti, sa te bucuri de ce iti e drag si lucrurile aparent mici din viata ta, sa fii curajos si deschis la ce este nou.

Iti multumesc si sunt recunoscatoare ca esti aici!

An binecuvantat sa ai!

Te imbratisez cu drag, si sa ne auzim in curand, doar cu vesti bune! 

Written By
More from cristina.maria
3 motive pentru care nu poți să iei decizii importante și cum să schimbi asta
  În ciuda zgomotului din intersecţie, scriu frenetic. Galben, portocaliu, roşu –...
Read More

Leave a Reply